BIASISWA MENARIK

Pendaftaran Kini Dibuka

MENGENAI PROGRAM

Kursus dalam bidang Psikologi menerokai tingkah laku, pemikiran dan corak pembelajaran manusia. Pakar psikologi menggunakan pelbagai kaedah untuk menjalankan penyelidikan untuk kumpulan besar, populasi spesifik dan individu tertentu.

Program diploma yang tinggi dalam permintaan ini menyediakan pelajar dengan teori asas, pengetahuan, kemahiran dan kaedah dalam Psikologi serta prinsip etika dan kod etika profesional.

KENAPA ASIAMET KOTA KINABALU

AKREDITASI DARIPADA MQA

Program yang ditawarkan di AsiaMet KK diiktiraf oleh Ministry of Higher Education (MOHE) dan Malaysian Qualification Agency(MQA).

DIIKTIRAF TINGGI OLEH MYQUEST

Kolej kami diberi pengiktirafan 4-Bintang dan kluster 5-Bintang berdasarkan MyQuest. Kami memenuhi piawaian dalam menghasilkan graduan yang bercita-cita tinggi yang bersedia untuk tempat kerja yang mencabar

MENEPATI KEHENDAK INDUSTRI

Kurikulum pendidikan yang menepati kehendak industri kami mendedahkan pelajar kepada amalan industri untuk memastikan mereka sedia memasuki alam pekerjaan

KAMPUS SERBA LENGKAP

Kampus kami dilengkapi teknologi terkini serta peralatan pengajaran moden untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang selesa dan bermanfaat.

JADILAH PAKAR KESIHATAN YANG MEMBAWA PERBEZAAN DALAM KEHIDUPAN ORANG LAIN

PROGRAM

DIPLOMA PSIKOLOGI

KPT/JPS(N/311/4/0011) 12/22 MQA/PA 9263
20%
  • BIASISWA
  • PROGRAM 2 TAHUN 8 BULAN
  • SEPENUH MASA

PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG

FASILITI

Copyright © AMC KOTA KINABALU (761491-U) © 2019

Privacy Notice. All Rights Reserved